Oriolan Gefilus-testiryhmä, säännöt

  1. Järjestäjä

Oriola Finland Oy

  1. Testiryhmäarvonta

Kaikki testiryhmäarvontaan osallistuneet hakevat Gefiluksen testiryhmään testaamaan valmiita Gefilus maitohappobakteereja. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Gefilus -testiryhmään osallistuvaa (arvo noin 20€/paketti). Arvoa ei voi muuttaa rahaksi.

Arvonnan järjestäjä maksaa arpajaisveron. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Voittajien nimet voidaan julkaista markkinoinnin yhteydessä. Tuotteet postitetaan osallistujille30 päivän kuluessa.

Testiryhmään osallistuneilta edellytetään palautteen antamista kuukauden sisällä tuotepaketin vastaanottamisesta. Palautetta voidaan käyttää Oriolan tuotteiden markkinoimisessa. Kaikki palautetta antaneet saavat kiitokseksi uuden tuotepaketin.

  1. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset täysi-ikäiset henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Oriolan työntekijät tai heidän perheenjäsenensä. Yhteystiedot kerätään palkinnosta ilmoittamista sekä mahdollisia markkinointitoimenpiteitä varten.

  1. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 11.10.–22.10.2018 välisenä aikana, ellei toisin ilmoiteta.

  1. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua täyttämällä gefiluskapselit.fi-sivuilla täyttämällä omat yhteystiedot ja ilmoittamalla halukkuudestaan osallistua testiryhmään.

  1. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista. He eivät ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Oriolan, arvonnan yhteistyökumppanin tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

  1. Henkilötietojen käsittely

Annetut tiedot talletetaan Oriola oy:n kuluttajarekisteriin ja tietoja voidaan käyttää markkinointiin asiakkaan antaman suostumuksen mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti.

Kampanjan aikana kaikki siihen osallistuneet henkilöt voivat saada arvontaan liittyvää informaatiota sähköpostitse.

  1. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta ja sen käyttö on kielletty ilman järjestäjän kirjallista lupaa. Säännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Tutustu Gefilus® tuotteisiin

Gefilus® Kapselit
Lue lisää
Gefilus® Purutabletit
Lue lisää
Gefilus® Tipat
Lue lisää